vrijdag 29 april 2011

Nog een zouavebroek voor Jessica

Na de zouavebroek in spijkerstof, wilde Jessica nog een zouavebroek, maar dan eentje, waarvan het kruis bij de knieën zou zitten.
Ik heb het patroon Abacadabra 104 (zouavebroek) nog en deze heb ik daarvoor gebruikt. Voor Jessica heb ik maat 140 gebruikt en deze bij de onderkant van de pijpen per pijp 20cm breder gemaakt. De onderkant van de pijpen (de manchet) zit mooi om haar benen, zodat ze de broek mooi kan laten poffen.

Hieronder de foto's die ik vanmorgen, voordat ze naar school ging, nog even heb gemaakt.
Nadat Karen deze broek van Jessica had gezien, ben ik genoodzaakt om er ook nog eentje voor haar te maken. Zij wil hem graag in het wit. Nou, dan vanavond maar weer een patroon verknasteren.
2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem superleuk geworden en het staat haar ook lekker stoer. Ik heb er vorig jaar eentje gemaakt voor Leonoor van het ABC-patroon, helaas vindt zij er niks aan. Je ziet ze hier ook niet, dus tja, dan valt ze op en dat wil madam niet. Jammer maar helaas. Ik vind het zo leuk staan! Vooral deze met het superlage kruis!
    Groetjes, Isabelle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke broek, ik vind dit model niet zo staan bij m'n dochters van 5 en 4 maar bij deze leeftijd staat het super. Lekker pittig! Leuk dat ze zo haar eigen smaak heeft.

    groetjes, Elske

    BeantwoordenVerwijderen