zondag 22 augustus 2010

Nieuw schooljaar...... nieuwe jurk

Morgen, maandag 23 augustus, begint hier het nieuwe schooljaar. Voor Karen heb ik daarom een nieuwe jurk gemaakt. Voor haar bestaat er op dit moment maar 1 kleur en dat is....ROZE. Deze jurk valt dus helemaal in de smaak en ze is er dolblij mee.

Voor deze jurk heb ik patroon nummer 96 van Abacadabra gebruikt. Aangezien de vorige maat 104 net paste qua breedte en qua lengte nu boven de knie zit, heb ik voor deze jurk maat 116 genomen. De achterkant zit net in de knieholte, dus qua lengte zit hij nu mooi. Ik heb bij de bretelclips aan de achterkant nog ca. 5 cm. over, dus eventueel volgend zomer kan hij ook nog  passen.

De foto's:6 opmerkingen:

 1. Een PLAATJE!! echt heel mooi, supernetjes gemaakt weer en perfect afgewerkt. helemaal goed!! Staat vast super bij haar blonde koppie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende jurk is het geworden!!! Echt prachtig gecombineerd ook en die randjes zijn er super op. En met gehaakte bloem, helemaal geweldig :-). Ik kan me voorstellen dat Karen er helemaal gelukkig mee is!

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke jurk geworden! Mooie stof en leuke details!

  Grt. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een plaatje!! Heel erg mooi, kan me voorstellen dat die zeker in de smaak zal vallen. Lize begint 6 september op de basisschool. Altijd spannend zo'n nieuwe fase!

  Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een super jurk. Ik denk dat die hier ook enorm in de smaak zou vallen. Geweldig!
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige jurk!

  Mooi die details.

  BeantwoordenVerwijderen