zondag 15 augustus 2010

Vakantie Sauerland 2010

Iets meer dan 3 weken geleden hebben we nog een vakantie geboekt. We hadden nog wel zin om een weekje met de meiden weg te gaan, maar ja, dat wordt dan zoeken naar een vakantiewoning die nog beschikbaar is. Het liefst zitten we in een klein dorpje. Nou, dat is gelukt. We zijn naar Völlinghausen geweest. Dat dorpje ligt dicht bij de Möhnesee, een mooi gebied.
We hebben een aantal uitstapjes gemaakt met de kinderen. Zo zijn we naar Fort Fun Abenteuerland geweest. Daarnaast nog een dagje naar de Atta-Höhle (druipsteengrotten) in Attendorn, Burcht Altena, Eversberg (een dorpje met een historische dorpskern) en we hebben een boottocht op de Möhnesee gemaakt en daarna nog een wandeling over de stuwdam.

Een kleine impressie:

Op de foto in het midden de vakantiewoning. Wij hadden de etage met het bovenste balkon. Een volledig ingerichte vakantiewoning. Echt compleet, alles aanwezig.


Aangezien ik deze vakantie geen naaiwerk, lees: naaimachine, mee kon meenemen, heb ik me maar beziggehouden met haken. Dat is trouwens ook leuk tijdverdrijf. Binnen niet al te lange tijd heb je al resultaat en 2 meiden die gelijk alles maar onder elkaar gingen verdelen.


Het resultaat van een aantal uurtjes haken:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten