donderdag 24 februari 2011

Abacadabra tuniek, broek en Antonia shirtDit is het laatste winterstelletje wat ik heb gemaakt voor Karen. Hierna ga ik voor het voorjaar/de zomer aan het naaien.
Voor Karen heb ik nog een Abacadabra 105 tuniek en broek en een Antonia shirt gemaakt.

De tuniek en broek heb ik gemaakt van een fijne babyrib. De stiksels op de tuniek zijn gemaakt met de covermachine.
De broek is volgens patroon een 3/4 broek, maar ik heb hem verlengd tot een lange broek. De wijdte heb ik ook aangepast, om te voorkomen, dat hij te wijd zou worden onder het tuniek.
De hals van het shirt is niet helemaal mooi, maar ik laat hem wel zitten. Het boordje zit verder wel glad, maar het stiksel met de cover is niet overal even mooi.

Karen heeft gisteravond het stelletje aangepast en het staat haar supermooi. Ze is er ook blij mee. Ik had het even op de paspop staan, toen ik het shirt pasklaar afhad. Ik moest de draden van de cover van het halsboordje nog afwerken en het shirt aflocken.
Toen ze hem deze week 's morgens op de paspop zag staan, ging ze naar mijn man en zei: "Papa, ik wil mijn nieuwe kleren aan."
Mijn man zag de draden zitten en zei dat het nog niet helemaal af was. Dat had hij dus goed gezien.

5 opmerkingen:

 1. Dat lijkt me een heerlijk zittend setje, dat met dit weer nog wel nodig is. Mooie babyrib heb je gebruikt.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk setje zeg,en die gehaakte bloem erop,helemaal mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige set, ik heb dit patroon voor deze zomer op het programma staan, maar zo gemaakt voor de winter vind ik 'm ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie set, Linda! Het staat Karen ook superleuk en wat wordt ze groot! Het gehaakte bloemetje staat erg ook erg leuk bij het tuniekje.

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze wordt inderdaad groot. Zeker met de lipgloss in de handen. Dit is onze tuttebel eersteklas. Kan de hele dag met lippenstift, poederdoos, lipgloss en Labello rondlopen.

  BeantwoordenVerwijderen